September is klaar voor de herfst

Partnerbijdrages

September viert op vrijdag 11 september de herfst en de mode. Een seizoen van mooie breisels, lange oversized jasvesten, vrouwelijke blouses, mooie jurken, leerachtige broeken en warme jassen.

September staat voor mode, stoer, vrolijk, klasse, oog voor detail, genieten, zelfstandig, eigenwijs en recht door zee. Tijdens het event wordt als vanzelfsprekend de met zorg samengestelde najaarscollectie van de leukste merken gepresenteerd. Maar er is meer?

Van 10.00 tot 14.00 uur is er een visagist van Parfumerie Douglas die de allernieuwste tips op het gebied van visagie geeft en gelijk bij bezoekers kan toepassen. Speciale aandacht is er ook voor het broekenmerk Deyk. Ellen, de vertegenwoordigster van het merk Deyk, is de hele dag in de winkel om deskundig advies te geven over de pasvormen en te helpen om de ideale broek te vinden. Ellen heeft die dag ook nog een prachtig aanbod. Onder de mensen die op deze 11e september een Deyk broek kopen, wordt ook nog een exemplaar uit de Deyk collectie verloot.

Bezoekers krijgen bij aankoop deze dag een mooie verstuiver mee. Leeg. Maar wel met de gelegenheid om deze bij Parfumerie Douglas in Zwolle te laten vullen met een favoriete geur. Op deze speciale dag staat verder lekkers klaar van Brasserie Het Vliegerhuis.

September

Gasthuisplein 6

8011 SC Zwolle

(038) 423 53 85

 

 

 

 

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden