Afbeelding

Bonami SpelComputer Museum vermaakt het hele gezin 

Partnerbijdrages

Spelcomputers, gewone computers en flipperkasten uit vijf decennia. Bijeengebracht in de locatie aan de Westerlaan 51a (voormalig postsorteergebouw) die met zijn industrieel / kantoorachtige uitstraling wonderwel mooi  aansluit bij het thema. Dat is het Bonami SpelComputer Museum in een notendop.

Aan ruimte is met 3.000 vierkante meter geen gebrek. De verzameling computers en spelcomputers van eigenaren en museumexploitanten Naomi John Groenewold is heel divers en laat zien welke enorme vlucht de techniek heeft genomen.

Nostalgie en verwondering vechten om de voorrang. En dat op ongeveer 175 spelcomputers en arcadekasten ook nog eens kan spelen, maakt een bezoek aan het museum tot een uitje dat leuk is voor alle generaties. Educatief is het eveneens (voor meer daarover zie ook de website www.spelcomputermuseum.nl) en met de bon in deze Swollenaer krijg je als bezoeker twee euro korting.

Volwassenen betalen geen 12 maar 10 euro en kinderen van 4 tot en met 16 jaar mogen voor 8 euro naar binnen.  Het museum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.