Nieuwe bewoners gebouw Blauw Deltion openen pand

Partnerbijdrages

ZWOLLE ? De officiële opening van een deel van gebouw Blauw van Deltion vindt donderdag plaats. De studenten en collega's komen vanaf locatie Zwartewaterallee, waar les op niveau 1 (entreeonderwijs, red.) werd gegeven en afdelingen Educatie en PLUS.punt zaten.

Rond 16.00 uur vindt de openingshandeling plaats, waarna medewerkers rondleidingen verzorgen door de vernieuwde etages.

Karin Hol is opleidingsmanager van de opleidingen in gebouw Blauw en trots. ?Voor en in de zomervakantie is er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting van het pand. We zitten nu sinds het nieuwe schooljaar in het nieuwe gebouw. Alles is fris, de kleurstelling is prachtig en de ruimtes zijn schitterend. We zijn trots op onze nieuwe locatie en willen dit graag met de mensen delen.?

Gebouw Blauw is een bestaand onderdeel van de Deltioncampus. Voorheen zat hier een drukkerij en de opleidingen van ICT en grafisch. Deze zijn naar de campus verhuisd, waarna de verbouwing is begonnen. De begane grond en eerste etage zijn gerenoveerd voor de nieuwe bewoners. Op de tweede etage zitten de creatieve opleidingen, die via de hoofdingang van de campus te bereiken is.

?Gebouw Blauw heeft een eigen ingang,? vertelt Karin. ?En dat is vooral voor onze entreestudenten die hier les krijgen erg fijn. Ook zit er naast het pand een parkeerplaats. Verder hebben we een prachtige nieuwe keuken en een ruime kantine. Al met al de moeite waard om te komen kijken.?

 

 

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 1 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 1 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 1 uur geleden