Afbeelding

Mobiliteitsbattle van start gegaan

Partnerbijdrages

ZWOLLE/KAMPEN - De Mobiliteitsbattle Zwolle ? Kampen is vandaag (dinsdag) begonnen. ?Besparen door slimmer te reizen! Dat is het motto van de zes deelnemende bedrijven', aldus de initiatiefnemers.

?Een halfjaar lang gaan de deelnemers aan de slag om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden.?

De teams van Unica, Breman, Lyempf, ICSadviseurs, Rabobank IJsseldelta en Thorbecke Adviseurs zijn klaar voor de strijd. De organisatie: ?Ze zijn allemaal even gemotiveerd om er met de winst vandoor te gaan. Zo is het voor Unica en Breman bijzonder om tegen elkaar te strijden.? ?Vooral de concurrentiestrijd met Unica is leuk?, zegt Dinand Veurink, teamcaptain van Breman Zwolle. ?Dat zorgt wel voor net wat meer gretigheid!?

?De afgelopen weken hebben in teken gestaan van de instructiebijeenkomsten. Alle deelnemers hebben een zogenoemde Ecobox van GreenStar geïnstalleerd in de auto die zorgt voor de monitoring van het rijgedrag en hebben allen uitleg gekregen om van start te kunnen gaan.?

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden