Afbeelding

Yarden biedt samen met Memori online gedenkplaats

Partnerbijdrages

Yarden biedt in samenwerking met Memori een online platform voor het herinneren van overleden dierbaren. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto's en video's delen.

Het gaat verder dan alleen condoleren: het betreft een online gedenkplaats. Nederlanders zitten in de top met internetgebruik in de wereld. Daarbij zijn mensen ook steeds minder gewend om een kaartje te schrijven en te versturen. Terwijl ze wel gemakkelijk een berichtje op een website achterlaten. Met Memori is dit nu mogelijk.

De gedenkplaats kent een condoleanceregister en een plaats om reacties te bewaren en te delen. Dat kunnen reacties zijn in woorden, foto's filmpjes of muziek. Iedereen kan bij een Memori een condoleance of reactie plaatsen. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn, is Memori een uitkomst. Ze kunnen gewoon thuis, achter hun eigen computer, op een gepaste manier hun deelneming betuigen. Dit is voor nabestaanden zeer waardevol. Alle reacties samen vormen een online monument als blijvende herinnering aan de overledene.

Naast het plaatsen van berichten en foto's beschikt Memori ook over de mogelijkheid om informatie over condoleances of de uitvaart te delen. Een Memori is altijd veilig en vertrouwd. Het platform beschikt over de keus uit meerdere privacy-instellingen. Nabestaanden kiezen zelf wat andere bezoekers zien op een gedenkplaats.

Ook een Memori bekijken? Kijk op www.yarden.nl/memori voor een voorbeeld. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met Yarden Zwolle: (038) 421 40 00.

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden