Afbeelding

PersoneelSelectief ontzorgt op gebied van personeelsbeheer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Alles wat met personeel te maken heeft, kunnen wij een werkgever bij helpen.? In één zin vat directeur Leo Eenkhoorn van PersoneelSelectief, gespecialiseerd in het uitzenden van werknemers, payroll en trainingen, samen waar zijn bedrijf voor staat.

Samen met Johan Eenkhoorn richtte hij in 2008 het in Genemuiden en Zwolle gevestigde bedrijf op. De broers hadden toen al jarenlange ervaring in de uitzendwereld en accountancy en dachten: dit kunnen wij zelf beter en goedkoper. Inmiddels heeft PersoneelSelectief een brede klantenkring en kan het bogen op een kandidatenportefeuille van 6.500 werknemers. ?De grootste portefeuille van latent werkzoekenden in deze regio?, aldus Leo.

PersoneelSelecfief onderscheidt zich van anderen door ?transparantie, kennis en ervaring'. ?Wij hebben meer dan vijftien jaar personeelservaring en kunnen een flinke stap verder gaan dan een traditioneel uitzendbureau?, vertelt Johan. ?Daar komt bij dat we weinig overhead hebben. We hebben geen juristen en accountants nodig, want die kennis hebben we zelf in huis. Daardoor hebben wij de scherpste tarieven in de regio. Dit scheelt op een uurtarief al gauw 3 tot 6 euro per uur, in vergelijking met de gevestigde namen in de uitzendbranche.?

In elke bedrijfssector kan PersoneelSelectief werknemers uitzenden: van technisch geschoold- tot kantoorpersoneel. Ook op het gebied van payroll heeft PersoneelSelectief zich gespecialiseerd. ?Wij benadrukken altijd dat personeel via payroll niet duurder is dan werknemers in dienst?, legt Leo uit. ?Bedrijven die graag met een werknemer zouden willen werken, maar bang zijn dat ze misschien over drie maanden niet voldoende werk meer hebben, kunnen dat via ons laten lopen. Wat wij echt belangrijk vinden, is dat onze klanten hun bedrijf zo goed mogelijk kunnen aansturen, met personeel dat op de goede plek zit, dus met een efficiënte personeelsorganisatie.?

Naast bedrijfsorganisatorisch advies voor de juiste personeelssamenstelling biedt PersoneelSelectief ook trainingen aan waarbij elke medewerker op maat wordt getraind. Meer info op www.personeelselectief.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59