Van bewegen naar trainen bij Fitland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sterker worden? Een betere conditie? Afvallen? Of gewoon de algehele fitheid verbeteren? Bij Fitland Zwolle Stadion en Fitland Zwolle Stadshagen staat resultaat centraal.

Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. De teams van gemotiveerde instructeurs staan klaar om alles uit de trainingen te halen wat er in zit. Fitland staat voor functioneel en resultaatgericht trainen op ieder niveau en helpt haar leden om op een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan. Fitland noemt dat Real Fitness.

Real Fitness Menukaart
Om trainen in de fitness nog toegankelijker en effectiever te maken, introduceerde Fitland deze zomer de Real Fitness Menukaart. Hiermee kunnen leden bij Fitland meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met een nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruikmaken van een workshop en leden zelfs onbeperkt.

Wie benieuwd is naar bijvoorbeeld een workshop kettlebell-training, een workshop trainen op hartslag of een workshop stootzak-training, boekt nu een gratis workshop op www.fitland.nl/fitnesscentra.

De faciliteiten
Fitland Zwolle Stadion bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een FunXtion ruimte, een Body & Mind zaal, gescheiden kleedruimte, een gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt het fitnesscentrum over een spa met onder andere een sauna, een stoombad en voetenbaden. Zo kan men zowel voor inspanning als ontspanning terecht bij Fitland Zwolle Stadion.

Fitland Zwolle Stadshagen bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een FunXtion ruimte, gescheiden kleedruimtes met sauna, een gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut.

Service
Alle trainingsfaciliteiten van Fitland zijn bij de prijs inbegrepen, inclusief de (Les Mills) groepslessen en persoonlijke begeleiding. Fitland biedt een vrij opzegbaar lidmaatschap en de leden kunnen gebruikmaken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun lidmaatschap stilzetten bij ziekte. Daarnaast wordt er een verhuisregeling aangeboden en kunnen leden sporten op alle Fitland vestigingen.

Nieuwsgierig
Belangstellenden kunnen voor 26,90 euro één maand voordelig en vrijblijvend kennismaken met Fitland. Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kan men voor Fitland Zwolle Stadion terecht op www.fitland.nl/zwolle-stadion of telefonisch contact opnemen via (038) 455 09 66. Natuurlijk zijn sportievelingen ook van harte welkom op de vestiging op Stadionplein 16 in Zwolle.
Voor Fitland Zwolle Stadshagen kan men terecht op www.fitland.nl/zwolle-stadshagen of telefonisch contact opnemen via (038) 420 42 25. Langskomen kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar op Overtoom 1in Zwolle.

 

 

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 14 uur geleden