Afbeelding

AH André Mulder verruimt openingstijden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij AH-supermarktmanager André Mulder overheerst enthousiasme. Sinds de omvorming tot Albert Heijn en de feestelijke opening op 10 juni ziet hij klanten terugkomen en ook veel nieuwe klanten in de supermarkt.

?De nieuwe formule is grandioos geland?, vertelt hij. ?Met hetzelfde personeelsbestand is de winkel op fantastische wijze ingevuld.? De Albert Heijn-vestiging aan de Forelkolk kent de maximale openingstijden, dagelijks van 8.00 tot 21.00 uur. Daar komen nu ook de Zwolse koopzondagen *) nog bij.

Klanten zijn tevreden over het brede assortiment van Albert Heijn. ?Het is breder en dieper dan dat van C1000. Sommige klanten grepen desondanks eerst nog wel eens mis?, aldus assistent supermarktmanager Jeroen Schreurs.  ?Als klanten vragen hebben over het assortiment, kijken we of we extra producten kunnen opnemen. Zo proberen we toch alles wat de klant vraagt te leveren.? Naast een vernieuwend assortiment heeft de supermarkt een infobalie gekregen, waardoor het contact met haar klanten nog beter wordt. Omdat alle nieuwe koelingen zijn afgedekt, is het warmer in de winkel. Verder is de broodafdeling uitgebreid en de flessen-inname is verplaatst naar een pandje tussen de bloemist en de bakker, zodat klanten niet met lege flessen door de winkel hoeven.

Met het eigenaarschap van een AH-supermarkt komt voor Mulder een lang gekoesterde droom uit. Die droom had hij al als 27-jarige, maar toen was hij nog te jong en had hij nog geen Albert Heijn-opleiding. Op zijn supermarkt in Zwolle-Zuid prijkte eerst het Spar-logo, gevolgd door achttien jaar C1000. ?Alleen bij de ombouw van Spar naar C1000 is er honderd vierkante meter bij gekomen, daarna hadden we nooit meer verbouwd?, aldus Mulder. In de eerste week van juni heeft de supermarkt een totale metamorfose tot AH-supermarkt ondergaan, De winkel, inclusief alles technische installaties, is totaal vernieuwd en duurzaam gemaakt.

Albert Heijn André Mulder

Forelkolk 108

8017 PK Zwolle

 

*) De Zwolse koopzondagen vallen dit jaar op: 6 september, 4 oktober, 1 november, 29 november, 20 december en 27 december.