SCFZ biedt gespecialiseerde en persoonlijke trainingen
SCFZ biedt gespecialiseerde en persoonlijke trainingen brugmedia.nl

SCFZ biedt gespecialiseerde en persoonlijke trainingen

· leestijd 1 minuut Sport

Squash & Cardio Fit Centrum Zwolle (SCFZ) heeft gedurende het winterseizoen met de Ski-fittraining een intensieve en gevarieerde training die het onderlichaam sterker maakt en blessures voorkomt. Tevens zijn er speciale fietslessen van 75 minuten voor wielrenners en mountainbikers.


 

Sinds kort is het centrum ook begonnen met squash fit-trainingen. Manager Dagmar Vermeulen legt uit wat de deelnemers kunnen verwachten. ?Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan je coördinatie- en uithoudingsvermogen, maar ook aan de kracht in je onderlichaam. Dat is voor een skiër of squasher heel belangrijk, ook om blessureleed te voorkomen. Geen les is hetzelfde, waardoor het een leuke voorbereiding is op de wintersport. Mensen staan er vaak nog van te kijken wat je allemaal kunt doen zonder fitnessapparatuur. Fitness kan een uitdagende en leuke sportervaring zijn en is zeker bij SCFZ niet alleen aan de apparaten trekken.?

 

Ook op dat laatste scoort Squash Zwolle goed met een uitgebreide fitnessruimte. De combinatie met het squashen maakt dat de fitnesszaal ruime openingstijden kent (zaterdag /zondag tot 18.00 uur) en soms gebeurt het zelfs dat de squashruimte voor een groepsles wordt gebruikt. Klanten kunnen er sinds kort ook Muay thai fun-trainingen volgen. Tijdens deze lessen worden diverse elementen van het Muay-thai en andere sporten gecombineerd met fitness om zo de algehele lichamelijke- en spierconditie te verbeteren. Vermeulen: ?We sparren nooit in onze lessen. Wij staan voor fun, conditie, techniek, afvallen en kracht. Tevens hangt de zaal vol met stootzaken.? Ook de Personal trainingen zijn bij SFCZ erg in trek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door SCFZ te volgen op Twitter of Facebook @Squashzwolle.

 

Squash Zwolle

Dobbe 69

8032 JX Zwolle

(038) 454 84 85

www.squashzwolle.nl