Basketbalvereniging Be Quick zoekt nieuwe leden

Sport

ZWOLLE ? Basketbalvereniging Be Quick kon voor het komende seizoen nog wel wat versterking gebruiken bij verschillende herenteams en is daarom op zoek naar nieuwe leden.

?We zijn misschien niet de beste, maar wel de gezelligste basketbalvereniging van Zwolle en omstreken.? pretendeert Be Quick PR-man Jacco Baars. ?Afgelopen seizoen hebben we ons eigen clubhuis geopend, dat is echt uniek in de regio.? Gezelligheid is dan ook het sleutelwoord bij de nieuwe wervingscampagne, waarmee basketbalvereniging Be Quick nieuwe leden verwelkomt. Met name bij de herenteams is er voor komend seizoen nog aardig wat versterking gewenst.

Vanaf 25 augustus is er een maand lang de gelegenheid om elke dinsdagavond gratis te komen proeftrainen bij Be Quick. De jeugd van 11 tot en met 14 jaar traint vanaf 18.45 uur en de heren en de dames vanaf 20.00 uur. De Rolstoeljeugd begint om 18.30 uur en de Rolstoelvolwassenen om 19.45 uur. De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat. Opgave is niet nodig. Mail naar info@bequick.net voor meer informatie of bel met Jacco Baars (06 470 701).