Eerste paal geslagen! Nieuwbouw van der Breggen auto's gestart
Eerste paal geslagen! Nieuwbouw van der Breggen auto's gestart brugmedia.nl

Eerste paal geslagen! Nieuwbouw van der Breggen auto's gestart

Partnerbijdrages

De start van de bouw van autogarage Van der Breggen auto's is een feit. Op woensdag 19 augustus is de eerste heipaal geslagen. Een extra bijzondere dag want het bedrijf viert ook haar 5 jarig bestaan!

Aan de rand van Hasselt, dicht tegen Stadshagen aan komt het nieuwe pand. Nog geen 5 minuten rijden vanuit Stadshagen en ook goed te bereiken vanuit Hasselt en omliggende dorpen.
Tegen de crisis in kon Van der Breggen auto's groeien en breidde zijn klantenkring ook uit met klanten uit Stadshagen, Zwolle en omgeving. ?Zonder onze trouwe klanten kunnen wij dit natuurlijk niet realiseren.' benadrukt eigenaar Roelof van der Breggen. ?Deze klanten lieten zich niet afschrikken door onze huidige, verouderde locatie.' Binnen een paar maand willen ze verhuizen naar het nieuwe pand.

Ze waren wel toe aan een nieuw pand en hebben een aantal jaren gezocht. In de omgeving konden ze niet een geschikt pand vinden en zijn ze zich gaan oriënteren op nieuwbouw. Het was een lang traject om een goede locatie te vinden en alles rond te krijgen. Extra blij zijn ze nu de bouw echt van start is gegaan.

Om zo kostenefficiënt mogelijk te bouwen is er voor gekozen om samen met een medebouwer een twee-onder-een kap hal neer te zetten. Een energiezuinige bedrijfshal met veel lichtinval, zodat ze ook in de toekomst de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Foto: Jurjen Knol