Sanisale heeft alles voor badkamer en toilet

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie wat nieuws zoekt voor zijn badkamer, douche of toilet kan niet om de specialisten van Sanisale heen. Op dit moment wordt in de showroom van Sanisale aan de George Stephensonstraat 1 (bedrijventerrein Marslanden E) nog de laatste hand gelegd aan de badkamers om komende zaterdag officieel open te gaan.

Sanisale levert A-merken sanitair tegen bodemprijzen, maar zorgt er ook voor dat alles perfect wordt geïnstalleerd. In de ruime showroom zijn meerdere badkamers en doucheopstellingen opgesteld die de verschillende mogelijkheden laten zien. ?Bezoekers kunnen zich bij ons een beeld vormen van een complete badkamer, maar een andere opstelling en/of tegelcombinatie is altijd mogelijk, voor elk budget?, zegt eigenaar Ronald Urbanus.

Ontwerp

Wie een bezoekje aan de showroom van Sanisale overweegt, wordt geadviseerd om de maten van de badkamer en/of tegelvloer mee te nemen. Zo kan er direct vrijblijvend een tekening worden gemaakt. Deze tekening wordt omgezet in een driedimensionaal ontwerp, zodat klanten als het ware al vooraf door de nieuwe badkamer kunnen lopen. Samen met de adviseur van Sanisale komt er dan een voorstel op tafel dat rekening houdt met ieders budget en alle speciale wensen.

Vakkundig
Voor wie de uitgezochte materialen ook geïnstalleerd wil hebben, maakt Sanisale indien gewenst een afspraak om de situatie bij thuis te beoordelen. Het installatiewerk wordt uiteraard uitgevoerd door vakkundige loodgieters en tegelzetters. Er is één aanspreekpunt, voor zowel de geleverde materialen als voor de montage. Het team van Sanisale begeleidt de hele verbouwing, van het offertestadium tot aan de oplevering.

Vakwerk
Ronald Urbanus: ?Wij doen dit niet alleen omdat wij onze klanten het vertrouwen willen geven dat alles meer dan 100 procent geregeld is, maar ook omdat wij zelf gedurende het hele traject een vinger aan de pols willen houden. Een goede service en een goede kwaliteit, scherpe prijzen en een goed stuk vakwerk, dat is waar wij voor staan.?

De showroom van Sanisale is gevestigd aan George Stephensonstraat 1 (bedrijventerrein Marslanden E). De showroom is open op maandag van 13.00 tot 17.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, op donderdag koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Op sanisale.com kan men alvast inspiratie opdoen.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden