Kunstgilde Hattem presenteert zich langs en op IJssel
Kunstgilde Hattem presenteert zich langs en op IJssel brugmedia.nl

Kunstgilde Hattem presenteert zich langs en op IJssel

Algemeen

HATTEM/ZWOLLE ? Het Kunstgilde Hattem presenteert zich op zondagmiddag 23 augustus bij theeschenkerij Oldeniel aan de Hattemse kant van de IJssel.

Er worden kunstwerken gemaakt en tentoongesteld door en van leden van het Hattemse kunstenaarscollectief. Ook worden er op de veerpont over de IJssel (enkele keren) gedichten voorgedragen. De presentatie wordt gecombineerd met twee optredens van het barbershop kwartet Just Because uit Bathmen. De presentatie van het Kunstgilde Hattem begint rond 14.00 uur. De toegang is vrij.

Just Because telt vier vrouwelijke zangeressen. Zij zingen zonder instrumentale begeleiding vierstemmige liedjes die speciaal voor een a-capella kwartet zijn gearrangeerd. Kijk voor meer informatie over dit mini-koor op de website www.justbecause-kwartet.nl.

Het Kunstgilde Hattem telt momenteel dertien leden. Wie de presentatie bij Oldeniel bezoekt, krijgt volgens de organisatie een goede indruk van de disciplines die binnen het gilde zijn vertegenwoordigd. Kijk voor meer informatie over deze disciplines op de website www.kunstgildehattem.exto.nl.

Theeschenkerij Oldeniel is zowel per veerpont (vanaf de Zwolse kant van de IJssel) als lopend of fietsend bereikbaar. Wie zin heeft in een drankje kan tot 17.00 uur op het ?grasterras' bij de Oldeniel-keet thee, koffie of frisdrank bestellen.

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden