Onderhoudswerkzaamheden Milligerlaan

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De wegwerkzaamheden aan de Milligerlaan, het gedeelte tussen de Stadshagenallee en Mastenbroekerallee, beginnen op dinsdag 11 augustus.

Het werk duurt naar verwachting tot en met woensdag 12 augustus aanstaande. Gedurende de werkzaamheden is de Milligerlaan in beide rijrichtingen gestremd. Tevens zijn de in- en uitritten van de Veenmos en Dotterbloem gestremd. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

De omleidingsroute loopt via de Stadshagenallee, Hasselterweg, Blaloweg, Zwartewaterallee, Middelweg en omgekeerd. De alternatieve verkeersroute loopt via de Mastenbroekerallee, Nijenhuislaan en Havezathenallee; de slagboom ter plaatse zal hiervoor worden geopend.

Op beide rijbanen van de Milligerlaan - tussen de Stadshagenallee en Mastenbroekerallee - voert aannemingsbedrijf Schagen Infra BV in opdracht van de gemeente Zwolle onderhoudswerkzaamheden uit. Om de overlast voor het verkeer te beperken vindt het onderhoudswerk in de vakantieperiode plaats. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de bestaande asfalt laag, herstellen van de goot laag en inritten, opnieuw asfalteren van de rijbaan en aanbrengen van de nieuwe wegmarkering.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren