?Ons Genoegen' viert jubileum met markt

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Tuinvereniging ?Ons Genoegen' aan de Schellerbergweg houdt op zaterdag 29 augustus een ?natuur en tuinmarkt'. Een activiteit die wordt gehouden ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan op deze locatie.

?Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud rond het tuinencomplex?, laat ?Ons Genoegen' weten in een persbericht. ?Een leuke kleine markt met verschillende deelnemers die je graag kennis laten maken met hun biologische producten waaronder bier van Hettinga Zwolle, zuivel van De Huppe en De Vreugehoeve en brood van Le Perron Zwolle. Verder vertelt Karin graag over haar kruiden.?

?Lex Rinkel heeft er die dag een honingkraam. Er is een demonstratie handwerken en pottenbakken en leden van de tuin laten zien dat mandenvlechten echt een vak is. Voor de tuinliefhebbers is Nocciolo aanwezig om informatie te geven over bodembedekking. Voor iedereen is er dus wat te beleven en te leren. Voor de kinderen organiseren we een speurtocht. Voor belangstellenden is er de gelegenheid de tuinen te bekijken en een rondleiding te krijgen.?