PEC Zwolle vindt nieuwe hoofdsponsor

Sport

ZWOLLE - Molecaten, campings en vakantieparken, is  de nieuwe hoofdsponsor van PEC Zwolle. De voormalig rugsponsor is het komende seizoen dan ook zichtbaar op de voorkant van zowel het thuis- als uittenue.  Na deze jaargang heeft  Molecaten de ambitie nog drie jaar zichtbaar te blijven op de shirts van PEC Zwolle, maar dan weer op de achterzijde.

Tim Slager van Molecaten:  ?Al drie jaar prijkt onze pauw trots op de achterzijde van de PEC Zwolle-shirts. Dat waren zowel voor Molecaten als voor PEC Zwolle mooie jaren. Wij vinden het daarvanuit niet meer dan logisch dat wij elkaar komend seizoen helpen om er weer een prachtig jaar van te maken. Omdat wij als familiebedrijf geloven  in continuïteit op de lange termijn past onze toezegging voor meerdere jaren hier helemaal bij.?

Voorzitter Adriaan Visser van PEC Zwolle is blij met de overeenkomst. ?Met Molecaten hebben wij een shirtsponsor aan ons gebonden, die een landelijke uitstraling heeft. Tevens is het een partij die ons al enkele seizoenen trouw is als sponsor. Het doet me deugd dat het sponsorschap van Molecaten nu is gepromoveerd naar de voorkant van het shirt.?

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 uur geleden