Afbeelding

Kontrast in Dalfsen neemt zwemlessen weer in eigen hand

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De zwemlessen in Kontrast Sport & Wellness worden vanaf 22 augustus weer gegeven door Kontrast zelf. Het vertrouwde team van Zwemschool VetCool blijft de lessen verzorgen.

Ouders kunnen vanaf heden hun kind voor het Zwem-ABC aanmelden bij de receptie van Kontrast of via het mailadres van Kontrast: info@kontrastdalfsen.nl. Negen maanden na het tragisch ongeval van de eigenaar van Zwemschool Vetcool Dalfsen heeft zijn vrouw Monique Bruin besloten de activiteiten in het zwembad in Dalfsen niet voort te zetten. De grote afstand tussen haar woonplaats  Eelderwoude in Groningen en de zorg voor haar gezin met vijf kinderen hebben tot dit besluit geleid. Het afgelopen jaar is keihard gewerkt om alle kinderen uit de periode Vaatstra hun zwemdiploma's te laten halen. Meer dan vijfhonderd kinderen hebben de afgelopen maanden hun diploma gehaald. Met nog enkele turbolessen zijn vorige week de laatste kinderen geslaagd en stopt Zwemschool VetCool met haar activiteiten in Dalfsen. Monique wil nu meer tijd en energie kunnen besteden aan haar gezin.

Kontrast, de verhuurder van het zwembad, heeft in haar 25-jarig jubileumjaar besloten de zwemlessen weer in eigen hand te nemen. Hoofd zwemzaken Anita de Kruijf gaat, samen met haar team van zweminstructrices, na de schoolvakanties weer volop aan de slag. Het concept dat het laatste jaar is gehanteerd, blijft ongewijzigd. Alleen kan men, naast de 2-uurs lessen, ook kiezen voor een 1-uurs les. Ouders kunnen per maand betalen en krijgen een diplomagarantie: voor de 2-uurs lessen vijf lesmaanden en voor de 1-uurs lessen tien lesmaanden. De tarieven die worden gehanteerd, zijn naar beneden bijgesteld, zodat het ook voor kinderen uit de regio aantrekkelijk blijft om in Dalfsen te komen zwemmen.

Naast het Zwem-ABC geeft Kontrast ook Baby-Peuter -zwemmen en Voorbereidend zwemmen voor kleuters op woensdag en vrijdagmorgen. De lessen Aqua-Fit voor volwassenen zijn op maandag- en donderdagmorgen en donderdagavond. Voor meer informatie en voor tarieven kan men terecht bij de receptie: (0529) 43 44 47 of op de website: www.kontrastdalfsen.nl.

 

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden