Afbeelding

Tango opent tweede tankstation in Zwolle

Partnerbijdrages

Het nieuwe Tango tankstation aan de Rieteweg 16 is op woensdag 22 juli geopend. Na de officiële opening van deze 182e Tango ontving de allereerste tanker een gratis tankbeurt.

Om de opening te vieren, trakteert Tango vanaf 3 augustus een week lang op extra hoge korting op beide tankstations in Zwolle. Tango Zwolle geeft van maandag 3 tot en met zondag 9 augustus op beide locaties 17 cent per liter korting* op benzine en 14 cent per liter korting* op diesel. Dit kan een besparing opleveren van maar liefst 7 euro per tank. Deze kortingen gelden dus bij de Tango aan de Oude Meppelerweg 2a en op de nieuwe locatie aan de Rieteweg 16.

?We zijn blij dat we nu op twee locaties in Zwolle iedereen slimmer kunnen laten tanken en dat laten we weten ook?, zegt Edwin van Walsum, Sales Coördinator van Tango. ?Bovendien kun je bij onze locaties in Zwolle ook gratis je banden op spanning brengen. Hiermee kun je dus extra besparen.?

Sinds prijsvechter Tango zijn eerste tankstation opende in 2000, is er veel veranderd. In de eerste jaren namen de onbemande tankstations nog maar vijf procent van de markt in beslag. Inmiddels is dat aandeel gegroeid tot veertig procent. Het aantal onbemande tankstations in Nederland blijft maar groeien. Van de 4.200 tankstations zijn er ongeveer 1.700 onbemand.

*) Op basis van de Tango brandstofadviesprijs, zie tango.nl/prijzen. Deze korting vervangt de huidige korting.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59