Nieuwe trainingspakken voor Karateteam Mossel-Boot
Nieuwe trainingspakken voor Karateteam Mossel-Boot brugmedia.nl

Nieuwe trainingspakken voor Karateteam Mossel-Boot

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De wedstrijdkarateploeg van Mossel-Boot, een onderdeel van Budo Stichting Boot, is onlangs geheel in nieuwe trainingspakken gestoken. Dankzij enkele Zwolse sponsoren kon de fraaie outfit worden aangeschaft.

De sporters en coaches kunnen zo weer een echte teamgeest uitstralen tijdens de grote toernooien in het nieuwe seizoen. De Zwolse ploeg draait al vele jaren mee aan de top van de nationale en zelfs internationale karatetop en is leverancier van vele talenten voor de nationale selectie. De trainers Francois van Langevelde, Henk Sporkslede en Wim Mossel  vormen een sterk trio en zorgen steeds weer voor nieuwe toppers. ?Karate is voor veel kinderen een ideale manier om meer zelfvertrouwen te krijgen en dat zien we in onze jeugdafdeling. Vanaf vijf jaar kunnen kinderen al  meedoen aan de (speelse) karatelessen. De kinderen leren zodoende op jonge leeftijd al  wat discipline en respect inhouden. We kunnen op die manier de talenten al heel jong de goede opleiding geven richting de eerste wedstrijdjes en eventuele top?, aldus trainer/coach Wim Mossel. De club wist al veel Nederlandse kampioenen op te leiden en pakte ook internationaal menige titel.

De trainingspakken werden mogelijk gemaakt door Arslan & Ter Wee Advocaten, Brouwers Accountants, Shoeby Kampen, DIT detachering Bouw, Tyrepoint Zwolle, Effe Wassen, Bwefar Licht & Geluidstechniek en De Kleine Reclame. Op de foto staat de gehele wedstrijdploeg, vergezeld door de sponsoren.

Vanaf 24 augustus beginnen de karatelessen weer. Een proefles is altijd gratis. Kijk voor meer informatie op www.budo-stichting-boot.nl of bel: (038) 421 32 44 of 06-233 96 543.

 

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59