Lekker eten op vakantie en niet aankomen

Partnerbijdrages

Nieuw in Nederland is de gepatenteerde, sterk werkende formule onder de merknaam  PhaseMax. Het ondersteunt een beperkte opname van ?slechte' koolhydraten.

Veel mensen herkennen het wel, lekker op vakantie, in Nederland of bijvoorbeeld op de camping in Zuid-Frankrijk, de hele middag lekker op terras en 's avonds de barbecue aan. Het gevaar van vele kilo's aankomen op vakantie is bij velen een constant ?duiveltje' in de gedachten. Maar dat hoeft, volgens G&W nu niet meer. ?Gebruik PhaseMax en blokkeer de opname van koolhydraten in het lichaam. Gebruik naar behoefte, dus naar de hoeveelheid koolhydraten die je nuttigt, ook evenredig capsules PhaseMax. Er ontstaat een waar ?leger' in je lichaam die de koolhydraten gelijk weer uitscheiden.?

Koolhydraten met een hoge glycemische index (GI) worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een sterke stijging van bloedsuiker en worden daarom wel de ?snelle' of ?slechte' koolhydraten genoemd (suiker, witte bloem, aardappelen). PhaseMax bestaat onder meer uit bruine alg (Acophyllum Nodosum) en Chroom. Met name de bruine alg heeft een ondersteunende werking bij gewichtscontrole.

PhaseMax is nu in de aanbieding van 24,95 euro nu voor 14,95 euro en exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en G&W GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden