Aardbeien pluktuin bij Kalter enorm succes
Aardbeien pluktuin bij Kalter enorm succes brugmedia.nl

Aardbeien pluktuin bij Kalter enorm succes

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Kalter Aardbeien is aan het begin van dit seizoen een aardbeienpluktuin geopend. ?Het is inmiddels een enorm succes, want jong en oud vindt het leuk om zelf de prachtige Kalter aardbeien te plukken?, aldus de kweker.

?Steeds meer mensen komen naar de pluktuin en maken er een gezellig uitje van. Naast het plukken in de kas kunnen de kinderen ook spelen in de moestuin, kijken bij onze huisvarkens en zien hoe de groenten groeien in onze moestuin. Ook kunnen ze een ambachtelijk ijsje kopen in de winkel of koffie met een aardbeiengebakje in de koffiehoek halen?, vertelt Annet Kalter.

?Onze winkel en de pluktuin blijven de gehele zomer geopend. In de pluktuin hebben we speciale aardbeienplanten die het hele seizoen doordragen en uit de hele regio komen mensen hier naar toe. Wie wil plukken, krijgt bij de kassa een leeg bakje en een schaar. Vervolgens kan er geplukt worden en het bakje mag maximaal gevuld. In de pluktuin van 750 vierkante meter hebben we diverse aardbeiensoorten. Eén van deze soorten is Favori, die vorig jaar nog werd uitgeroepen tot aardbeisoort met de beste smaak.?

Sinds de verbouwing van de winkel weten steeds meer consumenten de kweker te vinden. ?Klanten zijn enthousiast over ons veelzijdige assortiment. De combinatie kwekerij/winkel en pluktuin wordt erg gewaardeerd. Een rondleiding door het bedrijf, eventueel met zelf aardbeienplukken, behoort ook tot de mogelijkheden. Zowel voor bedrijven als voor familie-uitjes of verenigingen.?

Kalter Aardbeien

Tuindersweg 2-1

8271 PK  IJsselmuiden

www.kalteraardbeien.nl

Volg ons ook op facebook

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 7 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden