TyrePoint nu ook hét adres voor schadeherstel
TyrePoint nu ook hét adres voor schadeherstel brugmedia.nl

TyrePoint nu ook hét adres voor schadeherstel

Partnerbijdrages

Wie nog denkt dat TyrePoint alleen specialist in banden is, heeft het mis. Het moderne bedrijf aan de Ceintuurbaan biedt het totale auto-onderhoud en sinds enkele maanden ook schadeherstel.

?We werken daarvoor samen met Berghorst uit Heerde, een zeer gerenommeerd schadeherstelbedrijf?, vertelt Tyrepoint eigenaar Erik Rodink. ?We kunnen nu voor onze klanten alle voorkomende schades verzorgen. Hier op locatie doen we de kleine, cosmetische herstelwerkzaamheden als uitdeuken zonder spuiten en spotrepair, kleine krasjes. Uiteraard krijgt de klant eerst een prijsopgave.? Voor grotere schades is TyrePoint het intake-adres voor Berghorst. Rodink: ?Wij zorgen voor vervangend vervoer. Overigens werkt Berghorst ook voor bijna alle verzekeraars. Wel zo handig.?

TyrePoint is sinds najaar 2013 gevestigd in een modern pand aan de Ceintuurbaan. Vijf monteurs zorgen ervoor dat klanten op hun wenken worden bediend. Naast banden en schadeherstel staan zij hun mannetje voor diagnose en het complete onderhoud aan de auto. Met bovendien een grote keuze aan banden, uitlaten en velgen, kunnen klanten na een bezoek aan TyrePoint altijd weer veilig de weg op.

TyrePoint

Ceintuurbaan 34B

8024 AA Zwolle

(038) 202 20 30

www.tyrepointzwolle.nl