Zwolle krijgt tweede escape room
Zwolle krijgt tweede escape room brugmedia.nl

Zwolle krijgt tweede escape room

Cultuur

Binnen 60 minuten ontsnappen uit een kamer door middel van het oplossen van bloedstollende braingames, vraagstukken en creatief denken is ondertussen al een bekend fenomeen in Nederland. In november 2014 opende The Great Escape voor het eerst haar deuren.

Al meer dan 5000 mensen werden opgesloten in de donkere kelder van het oude postsorteercentrum. Niet alleen teams uit de omgeving, maar vanuit het hele land reizen de mensen om de uitdaging aan te gaan. Na het grote succes van de eerste kamer, en de grote vraag voor een nieuwe kamer wordt de uitbreiding gerealiseerd.

The Prison Cell is een compleet nieuw ontsnappingsspel. Er is bewust gekozen voor een gevangenis thema waarbij geluisterd werd naar de feedback die door spelers van de eerste kamer werd gegeven. In de Prison Cell gaat het er bikkelhard en levensecht aan toe. Meer technische elementen, verassingen en actie elementen maken het uitdagender dan ooit.

The Great Escape opent op 14 augustus haar deuren van de nieuwe kamer en is toegankelijk voor groepen van 4-6 spelers tussen de 16 en 80 jaar. Let op, indien u niet tijdig ontsnapt bestaat de kans dat u op water en brood verder zal moeten.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50