Stoomcursussen bij Landstede Vakantieschool

Partnerbijdrages

Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau willen ophalen van Nederlands, Engels en/of rekenen zijn ook deze zomervakantie welkom op de Landstede Vakantieschool.

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid.  Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. De Landstede Vakantieschool wordt aangeboden op de locatie Doepark Nooterhof, Goertjesweg 1 in Zwolle en is vindt plaats in de periode van 06 juli tot en met 17 juli en 03 augustus tot en met 14 augustus. De Vakantieschool kost voor deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven 30 euro per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief studieboeken. Studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50 procent korting op het cursusgeld en betalen 15 euro per dag. Leerlingen die nog een opleiding volgen in het voorgezet onderwijs en zich al hebben aangemeld voor een vervolgopleiding bij Landstede MBO, ontvangen ook 50 procent korting op de deelnameprijs.

Belangstellenden kunnen (gratis) bellen met 0800-0245666 of een mail sturen naar info@landstede.nl. Er wordt dan contact opgenomen. Wie zich direct wil aanmelden voor de Landstede Vakantieschool stuurt een mail naar: bhogendoorn@landstede.nl.