Disney kleurwedstrijd bij Specsavers Zwolle

Partnerbijdrages

Samen met je vader of moeder naar de exclusieve preview van de Disney Pixar film ?Binnenstebuiten' in de bioscoop op het Nederlandse hoofdkantoor van Disney te Hoofddorp. Dat is een kinderwens die Specsavers op woensdagmiddag 19 augustus in vervulling laat gaan voor de vijftien winnaars van de Disney Kleurwedstrijd.

Kinderen tussen vijf en tien jaar uit Zwolle en omstreken mogen meedoen aan deze kleurplatenactie. Het enige wat ze hoeven te doen, is de Disney kleurplaat die bij de Specsavers-winkel aan Diezerstraat 3 of via www.specsavers.nl/kleurplaat verkrijgbaar is, in te kleuren en deze vóór zaterdag 18 juli 2015 bij de winkel in te leveren.

Specsavers Zwolle heeft de kleurwedstrijd georganiseerd naar aanleiding van haar nieuwe collectie Disney-monturen. Voor de allerkleinsten zijn er Winnie de Poeh brilletjes, voor jongens stoere Cars, Toy Story en Star Wars monturen en voor de meisjes Disney Princess brillen van Rapunzel en Sneeuwwitje. Alle Disney-monturen van Specsavers zijn voor 139 euro verkrijgbaar.

Elke Specsavers-winkel kiest de mooiste tekeningen uit en stuurt deze naar de landelijke jury. Zij kiezen de meest creatieve en originele kleurplaten uit. In totaal komen er vijftien winnaars uit de bus. Deze kinderen krijgen van 27 tot en met 31 juli persoonlijk bericht. De prijswinnaars ontvangen twee exclusieve toegangskaarten voor ?Binnenstebuiten'.