Personal People gaat voor een meer persoonlijke benadering

Partnerbijdrages

Silvia van der Brug is maart 2014 begonnen met Personal People uitzendbureau. De gevestigde uitzendbureaus hebben niet de persoonlijke benadering die zij graag wenst.

Inschrijven via de website en zelden een persoonlijk gesprek met een intercedent. Hierdoor worden kandidaten benaderd voor werkzaamheden die in hun CV staan en wordt er niet gekeken naar een eventuele carrièreswitch die ze zouden kunnen maken. Silvia vindt het belangrijk dat hieraan aandacht wordt besteed. Met haar persoonlijke netwerk, geen 9 tot 5 mentaliteit is zij begonnen in haar pand aan de voet van de Peperbus.

Onlangs is Personal People verhuisd naar het pand aan de Korte Kamperstraat 35. Het uitzendbureau heeft ook versterking van Romie van 't Hul gekregen. Wie naar Personal People belt, krijgt altijd direct één van de dames aan de lijn en beiden weten gelijk waar de zaken over gaan. Voor een inschrijving wordt de werkzoekende altijd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zo weet Personal People precies wat voor wensen die wat betreft werk heeft. Zij denken mee met praktische oplossingen, zoals vervoer en oppas. Dat is de kracht van Personal People.

Personal People's streven is dat de flexwerkers in diverse functies en branches met veel plezier werken. Kijk voor meer informatie op www.personalpeople.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59