Aanwinsten ?Regio Zwolle'

Sport

ZWOLLE - Regio Zwolle Volleybal heeft vijf speelsters toegevoegd aan de selectie. De ploeg die vorig seizoen debuteerde op het hoogste niveau, onder de naam CSE/VC Zwolle, legt de lat weer hoger.

Met Carlijn Oosterlaken (passer/aanvaller), Marianne Scholten (middenpositie), Ilona ter Avest (middenpositie), Lieke Hilgenberg (libero) en Annelin Pasveer (libero) als aanwinsten moet de ploeg weg kunnen blijven van de degradatieplaatsen. Eveline Stevens, Kiki Von Piekarzt, Fabienne van Daelen, Ilse Veldman, Anouk van Wijk, Laura Schrijver en Thekla de Jong blijven Zwolle trouw. ?De ervaringen in het eerste jaar eredivisie gaan we gebruiken om aankomend seizoen verder te bouwen. We willen een plek in de kampioenspoule?, zegt technisch manager Ferry de Jong, de voorganger van Henriëtte ter Steege als trainer. Onder De Jong promoveerde Zwolle drie jaar op rij.

Na het wegvallen van CSE als hoofdsponsor was een nieuw seizoen eredivisievolleybal tijdelijk onzeker geworden, maar dat financiële gat werd opgevangen door een groep ondernemers. Onder de naam ?Ondernemersteam Regio Zwolle' staan verschillende regionale bedrijven garant voor het financiële fundament dat noodzakelijk is voor volleybal op het hoogste niveau.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13