Be Quick ?28 haalt viertal

Sport

ZWOLLE - Be Quick ?28 heeft de uitgeklede selectie in de laatste week voor de sluiting van de overschrijvingstermijn aangevuld met vier spelers.

Na de titel in 2H werd de club geconfronteerd met meer vertrekkende spelers dan verwacht. Thomas Wieringa, Michel Klink, Kevin Westerbeek, Frank van der Burg, Felix Boessenkool, Rik Reuvekamp, Karwan Mehrabi en Aron Tempelman namen afscheid.

De selectie is nu aangevuld met keeper Max van de Ven, die overkomt van derdeklasser Hardenberg '85. In de verdediging keert Floris Blom terug na een jaartje Oranje Nassau (Groningen). Verdediger Ties van Wijk komt van ONR (Roden) en Michel Lassche (verdediging/middenveld) maakt de overstap van CSV '28. Eerder haalde Be Quick ?28 al Roan Admiraal en Yordi Veldwijk (WHC), Robert Stegeman (Storica) en Onur Tekay (beloften PEC Zwolle).

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 23 apr, 08:18
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16