Afbeelding

Vakantietip: Sockwell maakt reizen comfortabeler

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De vakantieperiode is bijna weer begonnen. Volgens onderzoek van NBTC-NIPO reizen een kleine acht miljoen Nederlanders naar het buitenland. Of je nu vliegt, met de bus of je eigen auto gaat, je bent zeker een aantal uren onderweg. En dat betekent: geruime tijd stilzitten.

Een veel voorkomend euvel is dan dat voeten en enkels wat opzwellen. De oorzaak is dat de bloedcirculatie in voeten en benen stagneert, doordat de kuiten langere tijd niet bewegen. Warmte kan eveneens een rol spelen, omdat bij een hogere temperatuur de bloedvaten uitzetten.

De therapeutische kousen en sokken van Sockwell maken lange reizen een stuk comfortabeler. Door de combinatie van innovatieve breitechniek en speciale garens bevorderen ze een gezonde bloedcirculatie, een prettige temperatuur- en vochtregulatie en gaan ze vermoeidheid en zwellingen van voeten en enkels tegen. Ze zijn er in een groot aantal trendy kleuren en modische dessins.

Voor de Sockwell-kousen wordt zeer fijn gesponnen merino wol gebruikt, dat zorgt voor een aangename temperatuur- en vochtregulatie. Bovendien zijn deze wolsoorten superzacht en sterk. Ook worden van nature antibacteriële bamboevezels verwerkt. De therapeutische werking is gebaseerd op de unieke breistructuur met drie compressiezones: de meeste compressie (oftewel druk) wordt rond de enkels uitgeoefend en vervolgens neemt die naar de knieën toe af. Dit stimuleert de doorbloeding richting het hart. Zijn deze kousen voor iedereen zeer comfortabel, voor zwangere vrouwen, mensen met overgewicht of aanleg voor spataderen zijn ze bijkans een must.

Tijdens de Assendorper braderie op 18 juni krijgen klanten bij aankoop van een paar Memphisto schoenen een paar Sockwell kousen ter waarde van 24,95 euro cadeau.

Krisman Schoenmode
Assendorperstraat 120
8012 CC Zwolle
(038) 421 79 50

www.krismanschoenen.nl