Herstelwerkzaamheden aan Menno van Coehoornsingel

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Vanwege herstelwerkzaamheden aan de rijbaan is de Menno van Coehoornsingel van dinsdag 16 juni tot en met 19 juni aanstaande niet toegankelijk voor al het verkeer. Het betreft het gedeelte tussen de Diezerpoorterplas en het Spinhuisplein (Flevo gebouw).

De omleidingsroute voor het verkeer loopt via de Burgemeester Drijbersingel. Verkeersborden ter plaatse geven de tijdelijke route aan.

De huidige klinkers op de Menno van Coehoornsingel, tussen de Diezerpoortenplas en het Spinhuisplein liggen dusdanig uit elkaar dat er sleuven dreigen te ontstaan. Tijdens de herstratingswerkzaamheden is het werkgebied afgesloten voor het verkeer.

Omleidingsroute

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Drijbersingel. Via deze omleidingsroute blijven de aanliggende panden bereikbaar, onder andere de parkeerlocatie Noordereiland. Fietsers kunnen deze route ook nemen of via de Thorbeckegracht hun route vervolgen. Het trottoir blijft toegankelijk voor de voetgangers. Voetgangers met bestemming binnenstad ? Diezerpoort en omgekeerd, kunnen via het trottoir aan overzijde van de weg hun route vervolgen.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden