De Inktpot biedt breed assortiment kantoorartikelen
De Inktpot biedt breed assortiment kantoorartikelen brugmedia.nl

De Inktpot biedt breed assortiment kantoorartikelen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Piet en Marlou Reuvekamp hebben begin april aan het Gasthuisplein hun tweede vestiging van De Inktpot geopend. Klanten zijn er aan het juiste adres voor een breed assortiment aan kantoorartikelen.

De echtelieden hebben erg veel ervaring in de branche. ?Ik ben grootgebracht tussen de kladblokken en mijn echtgenote zit sinds haar negentiende al in de kantoorartikelen?, vertelt Piet Reuvekamp lachend. Waar er in het gebied Oude Vismarkt en Gasthuisplein altijd een winkel in kantoorartikelen zat, zag het paar er nu een gat in de markt. De Inktpot heeft onder meer luxe, maar ook minder luxe, schrijfwaren, kantoorartikelen en een grote keuze aan wenskaarten. ?Maar ook de notitieboekjes van Moleskine, Leuchtturm en Conceptum zijn populair?, volgens Marlou Reuvekamp. Een trend is tevens het kleuren voor volwassenen. De Inktpot heeft dan ook ruime keuze in kleurboeken en kleurpotloden van Faber-Castell, Lamy en Caran d'Ache.

Niet alleen particulieren vinden er alles van hun gading, ook voor de zakelijke markt is De Intktpot goed geoutilleerd met bijvoorbeeld pin- en kassarollen, een collectie klokken en sterke magneetborden van glas. Die laatste zijn overigens ook weer populair bij particulieren. Bijzonder in het assortiment zijn de zeer gewilde penvullingen en inktpotten, maar ook voor penreparatie, graveerwerk, ?ouderwets' briefpapier en globes kunnen klanten bij De Inktpot terecht.

?We zitten niet vast aan een inkoopcombinatie en kunnen daardoor veel service en een breed assortiment met ook meerdere kwaliteitsmerken voeren?, aldus het echtpaar. Bezoek de winkel voor kennismaking met het grote assortiment of kijk op de webshop.

De Inktpot

Gasthuisplein 18-20

8011 SC Zwolle

(038) 458 14 39

www.de-inktpot.com