Akoestival Zomerstemmen in Nooterhof

Cultuur

Op bijna de langste dag van het jaar, als de natuur op zijn mooist is en de temperaturen 's avonds aangenaam zijn, vindt in Doepark Nooterhof het Akoestival Zomerstemmen plaats. Op vrijdag 19 juni is iedereen van 18.30 uur tot 23.30 uur van harte welkom om te luisteren en genieten van akoestische muziek, prachtige verhalen en sfeervolle gedichten. Dit alles in een huiselijke en intieme sfeer, met de artiesten op een podium van sloophout, verlicht door een schemerlamp, zittend op een bank uit de kringloopwinkel.
Acht bekende en minder bekende singer-songwriters zingen in deze sfeervolle omgeving hun eigen liedjes, verhalenvertellers vertellen eigen verhalen en een dichter leest voor uit eigen werk. En dit alles onder een prachtige sterrenhemel.

Artiesten
De volgende artiesten zullen een optreden verzorgen tijdens Zomerstemmen: Okke, Iris Penning, Stuart Mavis, Ruud Fieten, Hartog Eysman, Young North, Small Talk en Sophie van Bree. Verhalen of gedichten worden verteld door Vertelcollectief Pluimage en Henk van Huisstede.
Kaarten zijn te koop via de site van Buro Ruis en in het Theehuis op Doepark Nooterhof.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 uur geleden