Family Fun Fair en Wereldfestival in Nooterhof

· leestijd 1 minuut Cultuur

WIPSTRIK - In Doepark Nooterhof vindt op zaterdag 13 juni de Family Fun Fair plaats. Een gezellige markt voor (aanstaande) ouders, kinderen en gezinnen. Tijdens de markt kunnen bezoekers bij de deelnemende standhouders meer informatie krijgen op het gebied van kraamzorg, schoonheid, schilderen, sieraden, fotografie, eten en verzorging. Voor de kinderen zijn er speciale activiteiten.
De Family Fun Fair begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Kijk op Facebook Family Fun Fair Zwolle voor meer informatie.

Zondag 14 juni Unicef Wereldfestival
UUNICEF organiseert zondagmiddag 14 juni in Doepark Nooterhof de eerste editie van het UNICEF Wereldfestival. Kom ook en dans de Argentijnse tango, swing mee op heerlijke salsamuziek, maak zelf Mexicaanse tortilla's of doe mee aan een Afrikaanse djembé workshop.

Tijdens het UNICEF Wereldfestival maken bezoekers op speelse wijze kennis met verschillende culturen. Geniet van muziek en van prachtige dansen. Daarnaast zijn er tal van leuke workshops en activiteiten. Het festival begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het festival is leuk voor jong en oud. Het totale programma is te vinden op www.unicef.nl/zwolle.

Deze middag is Doepark Nooterhof niet gratis toegankelijk. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Unicef. Kaarten voor het Wereldfestival zijn te koop voor 5,- euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 18 jaar betalen 2,50 euro en voor kinderen onder de 4 jaar is het Wereldfestival gratis.
Meer informatie en kaarten bestellen via www.unicef.nl/zwolle.