Nieuwe naamgever zomertoernooi Be Quick '28

Sport

ZWOLLE - Het jaarlijkse zomertoernooi voor jeugdteams bij Be Quick '28 gaat vanaf dit jaar door het leven als het Colijn & Partners/ 4CSolutions-Toernooi.

De organisatie is verheugd dat Jan Veldman ( Colijn & Partners) en Eugene Tijhaar ( 4CSolutions) hun namen verbinden aan het toernooi, dat met deze nieuwe sponsoren wederom een stap voorwaarts in de ontwikkeling van evenement. Huseyin Torunlar, eigenaar van Grillroom De Sahara aan de Melkmarkt in Zwolle, stopt als sponsor van het Be Quick '28 zomertoernooi. De Zwolse ondernemer heeft het evenement vanaf de allereerste editie een warm hart toegedragen door zijn naam te verbinden aan het inmiddels wijds bekende zomertoernooi. Door zijn ondersteuning heeft de organisatie jaar na jaar het evenement naar een hoger plan kunnen tillen.

"Wij zijn erg blij met de nieuwe naamgevers van het zomertoernooi, mooie bedrijven die passen bij een prachtig evenement", zegt voorzitter Jan Locht.

Naast een nieuwe naam maakt de organisatie ook een stap in de professionalisering door een samenwerking aan te gaan met de KNVB op het gebied van talentvolle scheidsrechters.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden