Zorgmarkt bij kinderdagbesteding De Kameel

Algemeen

AA-LANDEN - Bij kinderdagbesteding De Kameel is op donderdag 4 juni een informatiemarkt, waarbij verschillende instellingen en zorgaanbieders uit Zwolle en omgeving zich presenteren.

Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle e.o. en Welzorg hebben de informatiemarkt georganiseerd. De markt is bedoeld voor zorgprofessionals en ouders/verzorgers van kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke, meervoudige en/of psychiatrische beperking. Van 15.00 tot 18.00 uur kunnen zij kennismaken met de verschillende instellingen en zorgaanbieders. De informatiemarkt wordt om 15.00 uur geopend door Joan Albrecht, directeur van Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle e.o. Om 16.00 uur is er een feestelijk moment waarbij Welzorg een aangepast kinderbed schenkt aan De Kameel, een kinderdagbesteding voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking. John Naborn, commercieel directeur bij Welzorg, zal het bed officieel overhandigen.
Kinderdagbesteding De Kameel, onderdeel van Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle e.o., is gevestigd aan de Botlek 54 in de wijk Aa-landen.