Openluchttheater ?De Kleurendief' in Doepark Nooterhof
Openluchttheater ?De Kleurendief' in Doepark Nooterhof brugmedia.nl

Openluchttheater ?De Kleurendief' in Doepark Nooterhof

Cultuur

ASSENDORP - De Oostenrijkse bewegingstheatergroep Kompanie Vonnunan verzorgt op zaterdag 23 mei de familievoorstelling De Kleurendief in Doepark Nooterhof.

De voorstelling gaat over De Kleurendief, die alle kleuren heeft verduisterd. Samen met het publiek gaat de Oostenrijkse bewegingstheatergroep alle kleuren bevrijden.

?Er is markt in het dorp! Kleurige waren worden aangeboden, er is muziek en groot en klein zijn samen aan het dansen. Plotseling wordt alle vreugde verduisterd door het optreden van de kleurendief. Ook Rosalinde, met haar zachtroze wangen, komt in zijn ban. Zij smeekt de jongeling Kajetan naar het Anderland te reizen. Daar moet hij het werk van de kleurendief ongedaan maken, de kleuren bevrijden en zo het land en de mensen van de zware zwartigheid verlossen. Kajetan gaat samen met het publiek op reis en ze beleven spannende avonturen. Met elkaar wordt gedanst, gezongen en alles gedaan om het lot te keren. Want bijna wordt ook Kajetan door de kleurendief overmeesterd...'

De voorstelling, die zestig minuten duurt, wordt twee keer gespeeld, om 14.00 uur en 15.30 uur. Er wordt Nederlands gesproken. De toegang is gratis, maar na afloop wordt met de pet rondgegaan. Een bijdrage wordt dan zeer op prijs gesteld.

 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 10 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50