Winkelcentrum Zwolle-Zuid viert alvast de zomer

Partnerbijdrages

Zwolle verlangt naar de zomer en daar hoeven Zwollenaren niet langer op te wachten, want op vrijdag 15 mei en zaterdag 16 mei viert Winkelcentrum Zwolle-Zuid alvast de zomer.

De Swolle Suid Somer Start staat elk jaar weer in het teken van plezier voor jong en oud. Een grootse braderie zorgt voor een groot, divers aanbod aan leuke artikelen en verschillende (kinder)activiteiten. Uiteraard laten de winkels zich ook van hun beste kant zien. Vanzelfsprekend kan muziek hierbij niet ontbreken. Op vrijdag zorgt de eenmansband The Rockier voor een spetterend optreden en op zaterdag zal dj Henri Geerlings zich van zijn beste kant laten horen. Uniek dit jaar is een bezoek van Nijntje. Nijntje wordt dit jaar zestig jaar en viert dat in Zwolle-Zuid. Op zaterdag 16 mei krijgt iedereen de kans voor een ?meet and greet' en de eerste honderd kinderen die hun kleurplaat hebben ingeleverd, kunnen met het bekendste konijntje van de wereld op de foto. Gewoon in Zwolle. Kijk op de Facebookpagina van Winkelcentrum Zwolle-Zuid voor mee informatie.

Genoeg reden op 15 en 16 mei ook alvast de zomer te vieren in Winkelcentrum Zwolle Zuid.

 

 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden