Specsavers Zwolle opent opnieuw haar deuren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Specsavers-winkel aan de Diezerstraat opende in 2002 voor het eerst haar deuren. Op 9 mei is de winkel ? dertien jaar later ? met een geheel nieuwe uitstraling opnieuw geopend. Het winkelteam kan niet wachten om inwoners van Zwolle en omgeving in het nieuwe pand te voorzien van deskundig advies.
?In de afgelopen jaren hebben we niet stil gezeten. We zijn continu bezig met het verbeteren van ons concept door nog betere aanbiedingen en uitbreiding van onze montuurcollectie. Met deze nieuwe inrichting en een extra oogmeetruimte zetten we de puntjes op de i. Dankzij onze drie oogmeetruimtes en een ruimte voor hoortest kunnen we klanten nog beter van dienst zijn,? aldus Peter Blokpoel, retailpartner Specsavers Zwolle. Om de heropening te vieren, krijgen klanten niet alleen een tweede bril gratis, maar ook zaterdag 9 mei een kleine attentie.

 

Professionaliteit
Bij Specsavers Zwolle kunnen consumenten niet alleen terecht voor een uitgebreide oogmeting en een scherp geprijsde monturencollectie, maar ook voor professionele hoorzorg. Tjerk Scheepstra, gediplomeerd en StAR-geregistreerde audicien, is in de winkel aanwezig om iedereen met gehoorproblemen te voorzien van een professioneel advies. Professionaliteit is belangrijk voor Specsavers. Zowel oog- als oormetingen worden verricht door gediplomeerde medewerkers met een afgeronde en door de overheid erkende opleiding.

 

Specsavers
Specsavers Opticiens heeft internationaal meer dan 1.700 winkels, waarvan op dit moment 118 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50/50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. Specsavers is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik. Met deze filosofie begon het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks vijftien miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Specsavers-winkels worden geleid door minimaal volledig MBO-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten.

 

Hoorzorg

Met diezelfde filosofie begon Specsavers in 2007 met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Inmiddels biedt Specsavers in 122 plaatsen hoorzorg; in 111 Specsavers-winkels en op elf servicepunten. In Engeland is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

 

Specsavers Zwolle

Diezerstraat 3

8011 RA Zwolle

(038) 423 54 77

www.specsavers.nl