Trekkerrijbewijs halen bij Rijschool Hendriks 
Trekkerrijbewijs halen bij Rijschool Hendriks  brugmedia.nl

Trekkerrijbewijs halen bij Rijschool Hendriks 

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het huidige trekkercertificaat  wordt met ingang van 1 juli omgezet naar een T-rijbewijs. Iedereen die na deze datum nog niet in het bezit is van een trekkercertificaat of autorijbewijs, moet bij het CBR examen doen om op een tractor te mogen rijden.

Om toekomstige tractorbestuurders hier goed op voor te bereiden heeft Rijschool Hendriks via Van Engelen uit Nunspeet een nieuwe tractor met kipper aangeschaft. ?Leuk detail is dat de New Holland-tractor volledig in de rode huisstijl van de rijschool is gespoten?, vertelt Alex Hendriks. Hier worden straks de rijlessen mee verzorgd en wordt voldaan aan de eisen van het CBR, net als de locatie van de rijschool waar de praktijkexamens worden afgenomen.

Dit betekent dat toekomstige tractorchauffeurs niet in Zwolle hoeven te lessen maar dat in Oldebroek kunnen doen. Rijschool Hendriks was al de meest complete rijschool in de regio en breidt haar diensten hier nu verder mee uit. De rijschool uit Oldebroek geeft naast de reguliere rijlessen ook bedrijfsmatige cursussen waaronder voor vrachtwagen, bus en heftruck.

Om iedereen te laten kennismaken met het trekkerrijbewijs en de tractorcombinatie, houdt Rijschool Hendriks op zaterdag 23 mei van 13.00 tot 16.00 uur een inloop op de locatie aan de Zuiderzeestraatweg 164a in Oldebroek. Tijdens deze middag kunnen er vragen worden gesteld omtrent het te behalen rijbewijs en kunnen er zelfs al theorie-examens worden aangevraagd. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Kijk voor meer informatie op de website www.rijschoolhendriks.nl.

 

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30