Afbeelding

Feestelijke opening DKW woonvision

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

DKW woonvision in Oldebroek wordt op woensdag 13 mei officieel geopend. De dagen erna vinden er allerlei activiteiten plaats om te vieren dat de uitgebreide verbouwing van de woonwinkel is afgerond.

?Het is helemaal geworden zoals we het in ons hoofd hadden?,  vertelt een enthousiaste Angelique Steenbergen. ?En omdat we daar heel blij mee zijn, gaan we een aantal dagen feestvieren. Om te beginnen komt op woensdag  tussen 16.00 tot 18.00 uur Veronica dj Rick van Velthuysen een paar plaatjes draaien. Verder vinden er vier dagen lang allerlei leuke activiteiten in en om de winkel plaats.?

Van woensdag 13 mei tot en met zaterdag 16 mei staat er een groot Rad van Fortuin in de winkel. Daarnaast mogen alle klanten meedoen met een ballonnenwedstrijd. De opbrengst van de verkoop van extra ballonnen is bestemd voor Tour de Dellen, de sportieve activiteit waarmee geld wordt ingezameld voor KIKA. Clown Ziezo vermaakt deze dagen alle kinderen met het maken van ballonfiguren. Op vrijdag vindt er om 14.00 uur en om 15.00 uur een bijzondere bruidsmeisjesmodeshow plaats. Naast een grote en gevarieerde collectie meubels en woonaccessoires verkoopt DKW woonvision namelijk ook jurkjes voor bruidsmeisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Op de Facebook-pagina van DKW woonvision worden de komende tijd nog meer activiteiten en verrassingen onthuld. ?Eventuele giften ter gelegenheid van onze opening zijn geheel bestemd voor Tour de Dellen en Clown Ziezo?, benadrukt Steenbergen. Woensdag, vrijdag en zaterdag gelden de normale openingstijden, op Hemelvaartsdag gaat DKW woonvision om 11.00 uur open.

DKW Woonvision

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek.

(0525) 63 37 07

www.kleinewinst.com

 

 

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02