Afbeelding

Nieuw in verkoop: 22 betaalbare appartementen Hogenkampsweg

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hogenkamp Zwolle, een uniek nieuwbouwproject, gaat op donderdag 7 mei in verkoop. Het project omvat in totaal 44 appartementen op de hoek van de Hogenkampsweg en de Zerboltstraat, vlakbij het centrum van Zwolle.

De eerste 22 appartementen gaan donderdag 7 mei in verkoop. Alle appartementen hebben een eigen balkon of tuin en een eigen parkeerplaats. De verkoopprijzen beginnen al bij 110.000 euro vrij op naam. Hogenkamp Zwolle bestaat uit twee stoere, moderne gebouwen met deels drie en deels vier verdiepingen. Elk gebouw huisvest 22 appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en een eigen tuin of balkon. De koper kan kiezen uit verschillende indelingsmogelijkheden.

Het complex ligt tegenover een winkelcentrum met onder andere een supermarkt, kapper en drogist én tegenover de kinderboerderij aan de Hogenkampsweg. Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerplaats, speciaal voor de bewoners van de appartementen, en een aparte fietsenstalling. Het centrum van Zwolle is slechts vijf minuten fietsen.

De verkoopprijzen voor de appartementen beginnen al bij 110.000 euro vrij op naam. Deze lage verkooprijs resulteert in een maandlast waar huren niet tegenop kan. De netto maandlasten zijn namelijk circa 390 euro, afhankelijk van de gekozen financieringsvorm.

Start verkoop

De start verkoop van dit project is op donderdag 7 mei bij restaurant Urbana aan de Wipstrikkerallee 213 in Zwolle. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur. Tijdens de start verkoop zijn de makelaars en projectontwikkelaar aanwezig om belangstellenden van informatie te voorzien.