Afbeelding

Koops Bedden viert 175-jarig bestaan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met het 175-jarig bestaan van Koops Bedden in Wezep heeft voormalig eigenaar Ente Bosma sr. het predicaat Hofleverancier aangevraagd. Het jubileum wordt de komende zes weken gevierd met talrijke aanbiedingen.

Bosma sr. heeft de geschiedenis van zijn bedrijf onlangs exact in kaart laten brengen. Dat leverde een advertentie uit 1840 op. Naamgever Jacob Koops begon toen, naast een bakkerij, ook een herberg. ?Koops werd hiermee een belangrijke werkgever in Wezep en omgeving?, volgens Bosma sr. ?De bedrijven werden aan het begin van de 20e eeuw opgesplitst. Hieruit ontstonden uiteindelijk Partycentrum Coelenhage en Bakkerij van Olst.? De gebroeders Bosma hebben aan het  begin van de jaren negentig Koops Bedden, toentertijd gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg, overgenomen. Het bedrijf verhuist in 2001 naar het fonkelnieuwe, twee verdiepingen tellende pand aan de Rondweg. Ente Bosma jr. heeft in 2007 de leiding van Koops Bedden overgenomen van zijn vader, die als adviseur nauw verbonden blijft bij het familiebedrijf.

Er wordt de komende zes weken feest gevierd, waarbij klanten kunnen profiteren van tal van aanbiedingen. Ook ligt er voor elke klant een cadeau klaar. Ze vinden bij de slaapspecialist al een complete boxspring vanaf 1.548 euro en een elektrisch verstelbare boxspring voor 2.598 euro. Vanaf 19,95 euro zijn er al dekbedovertrekken en hoeslakens verkrijgbaar, de tienerbedden van Flexa zijn in de aanbieding als ook diverse donzen dekbedden en kussens.

Tot slot geeft Koops Bedden op de hele collectie van Tempur en Auping in deze periode 15 procent korting en tot maar liefst 50 procent op diverse showroommodellen.

 

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

www.koopsbedden.nl