Afbeelding

Kamera Express, nu ook in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kamera Express Superstore Zwolle is de énige Professionele Canon en Nikon dealer in Noord Nederland. Met ruim 500 vierkante meter aan fotografiebeleving en gratis parkeergelegenheid voor de deur, vindt de klant in deze Superstore alles op het gebied van foto-, videocamera's en accessoires.

Met de komst van Kamera Express Superstore Marslanden aan de George Stephensonstraat (achter de Praxis, Brugman Keukens en Karwei), heeft nu ook Zwolle een professionele Canon en Nikon dealer. In heel Nederland zijn er slechts elf bedrijven die Professional Dealer zijn van zowel Nikon als Canon. Vanwege de strenge eisen die worden gesteld door beide merken is het nog niet zo eenvoudig om Professional Dealer te mogen worden. Kamera Express Superstore Zwolle voldoet echter aan alle eisen en is dan ook het adres voor alle foto- en videoapparatuur.

Naast het hebben van gekwalificeerd personeel, het verlenen van topservice en het beschikken over voldoende voorraad, dient een Professional Dealer van Canon en Nikon te beschikken over een eigen fotostudio. Kamera Express Superstore Zwolle heeft een studio van 100 vierkante  meter met een professionele Limbowand van vijf meter breed, waarin klanten diverse camera's, lenzen en flitsers kan testen en vergelijken. Klanten kunnen deze studio ook direct zelf huren. Vanaf 25 euro kunnen zij op deze manier beschikken over een professionele studio, volledig ingericht met onder andere high speed flitsers, flitsparaplu's, softboxen en reflectors.

 

Kamera Express is al meer dan twintig jaar dé foto retailspecialist van Nederland. Bestellingen via de online webshop die voor 23:59 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag al thuisbezorgd. Bestellingen boven de 100 euro worden zelfs gratis verzonden.