Degradatie Zwolsche Boys

Sport

ZWOLLE - Wie aan het begin van het seizoen had gegokt op Zwolsche Boys als degradant in 3C was voor gek verklaard, maar door de 1-2 nederlaag tegen Gramsbergen is degradatie een feit voor de groenwitten. Een wedstrijd voor het einde is de achterstand op Gramsbergen opgelopen tot acht punten.

?We hebben het niet in deze wedstrijd weggegeven, maar in het hele seizoen. Maar het hele seizoen zit ook weer in deze wedstrijd verpakt?, zegt trainer Hans Tuin na een middag waarop het langzaam aan duidelijk werd dat het doek voor Zwolsche Boys ging vallen. Het kwam kort na de pauze met 0-2 achter. ?Je weet dat je moet winnen. Tijdens de wedstrijd weet je dan al dat het over is?, sipt Tuin. ?Gezien de spelers die we hadden, hebben we het in de eerste helft goed gedaan. Maar we maken de kansen weer niet af. Het is typerend voor dit seizoen. Veel wisselingen, veel blessures en we laten zelf de kansen liggen.?

HFC Storica gaat nog steeds voor rechtstreekse handhaving in 3C. Dankzij drie goals van aanvoerder Eugene Webb won Storica met 3-2 van Hardenberg ?85. De Zwolse ploeg moet in de laatste twee wedstrijden een gat overbruggen van drie punten op Olympia ?28 en SCD ?83. De laatste competitiewedstrijd is Olympia ?28-Storica.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 24 apr, 11:00
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 24 apr, 10:50
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 24 apr, 10:15