Bloeiend het voorjaar in met Kunst na Arbeid
Bloeiend het voorjaar in met Kunst na Arbeid brugmedia.nl

Bloeiend het voorjaar in met Kunst na Arbeid

· leestijd 1 minuut Cultuur

Bloeiend het voorjaar in met Kunst na Arbeid

Leven zonder muziek is als een plant zonder zon. Daarom organiseert muziekvereniging Kunst na Arbeid op zaterdag 9 mei de jaarlijkse perkplantenmarkt in winkelcentrum Zwolle-Zuid. Muzikale voeding voor planten en kooplustige bezoekers.

Een mooie traditie. Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Kunst na Arbeid (KNA) haar jaarlijkse perkplantenmarkt. De vele soorten eenjarige perkplanten en vaste planten zijn scherp geprijsd. Dat komt doordat de planten worden geleverd door de vaste leverancier van de fanfare die al jaren lid is van KNA. Een mooie kans dus om een cadeau in te slaan voor Moederdag.

De markt wordt gehouden in winkelcentrum Zwolle-Zuid aan de Van der Capellenstraat van 8.00 tot 16.00 uur. De hele dag wordt muzikaal opgeluisterd door optredens van het A-orkest, de Drumband, leerlingen en blaaskapel De Knollentrekkers. Het assortiment bestaat uit o.a. begonia, lobelia, petunia, vlijtig liesje, afrikaantjes, geraniums, margrietjes en nog veel meer soorten. Ook verkoopt Kunst na Arbeid verschillende soorten vaste planten, waarvan je vele jaren plezier kunt beleven.

B(l)oeiende vereniging
Aankoop van al die fleurigheid doet niet alleen moeders een plezier. De opbrengst van de plantenverkoop komt, natuurlijk na aftrek van de kosten, te goed aan KNA. Daar kan dan weer een uniform of instrument van worden gekocht. KNA is een b(l)oeiende fanfare waar altijd plek is voor muziekliefhebbers. Wil je meer weten over KNA, hoe je lid kunt worden of donateur? Kijk dan op www.kna-zwolle.nl of neem contact op met Rien Wijnen, info@kna-zwolle.nl