E-bike opstapdag bij Fietsgoed Scholten Zwolle-Zuid
E-bike opstapdag bij Fietsgoed Scholten Zwolle-Zuid brugmedia.nl

E-bike opstapdag bij Fietsgoed Scholten Zwolle-Zuid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie op zoek is naar een elektrische fiets, maar er nog niet uit is welke fiets het beste bij hem of haar past, gaat op zaterdag 25 april naar de opstapdag van Fietsgoed Scholten in Zwolle-Zuid.
Op deze dag zijn alle nieuwe 2015-modellen en -systemen aanwezig om te bekijken en om te proberen. Zo kunnen bezoekers de nieuwste motoren van Yamaha, Panasonic, Bosch, Ion en E-motion ervaren. Vanuit haar drie filialen zorgt Fietsgoed Scholten ervoor dat er een grote collectie aanwezig is van alle bekende merken. Bezoekers kunnen er terecht met al hun vragen en men kan de verschillende fietsen ervaren door het maken van een proefrit. Voor wie graag een tandje harder wil rijden, zijn er nu ook de High-Speed E-bikes. Deze e-bikes ondersteunen tot een snelheid van 45 kilometer per uur en worden in het woon/werkverkeer steeds meer gebruikt als vervanger voor de auto. Sinds vorig jaar heeft Scholten Fietsgoed de merken Stromer en Blue Label aan haar assortiment toegevoegd, de meest vooruitstrevende merken op dit gebied. Ook Koga en Sparta hebben inmiddels High-Speed E-bikes. Zaterdag staan ook deze modellen klaar. Vraag de medewerkers om informatie en maak een proefrit.
Speciaal deze dag  kan men profiteren van diverse aanbiedingen in nieuwe en tweedehands elektrische fietsen. Tevens kunnen bezoekers zich laten voorlichten over het fietszekerplan, waarmee men vijf jaar lang is gegarandeerd van de beste service, onderhoud en garantie.
Scholten Fietsgoed is dealer van de merken Flyer, Koga, Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Blue Label en Stromer.

 

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 9 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50