Afbeelding

?Oktoberfest? op Koningsdag met Die Hattemer Musikanten

Cultuur

Egerländerkapel ?Die Hattemer Musikanten? treden op Koningsdag met een avondvullend programma voor u op in de Feesttent van de Hattemer Oranjevereniging.
Dit concert zal op uitnodiging van de Hattemer Oranjevereniging op maandagavond 27 april a.s. in heuse Oktoberfest-stijl plaatsvinden.
Het concert in de Feesttent aan de Stadslaan zal om 19:30 uur aanvangen. De entree is gratis.

Voor alle blaasmuziek liefhebbers een mooi concert om bij te wonen. De muzikanten, onder de bezielende leiding van ?kapelmeister? Benny Eissens, zullen u deze avond polka's als de Böhmische Traum & Auf der Vogelwiese, marsen als Die Sonne geht auf & Alte Kameraden ten gehore brengen.
Zomaar een kleine greep uit nog veel meer mooie polka's, marsen en walsen die u deze avond van ons kunt beluisteren. En zoals altijd zal de kapel ook deze middag vocaal weer worden bijgestaan door ons vaste zangduo Eef Wegerif en Marianne Morsink.

Wilt u dus genieten van een avond blaasmuziek van de bovenste plank en zich in Duits/Oostenrijkse sferen wanen?
Noteer in uw agenda en kom op maandagavond 27 april naar de Feesttent in het weiland tussen de Stadslaan en de Apeldoornseweg te Hattem. De aanvang is 19:30 uur en de entree is uiteraard gratis.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11