Young Ones Festival beleeft zesde editie

· leestijd 1 minuut Cultuur

DIEZERPOORT - Het Young Ones Festival beleeft op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 april haar zesde editie. Na het succes van de vorige keren, duurt het festival nu drie, in plaats van twee, dagen. Er zijn alle voorstellingen te zien die het resultaat zijn van de verschillende voorjaarsproducties van The Young Ones. Kaarten voor het Young Ones Festival zijn te koop via www.theateryoungones.nl. Op vrijdag is er een doorlopend programma van 19.30 tot 23.00 uur, op zaterdag van 18.30 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens het festival onder andere kijken naar de voorstellingen: Pandora's Box (regie: Anne-Minke Meijer), De Grote Ego show (regie: Anne-Minke Meijer), Matchpoint (regie: Sarah Evers), Sometimes it's hard to be a woman (regie: Jeroen Kriek & Silas Neumann), Echte Cowboys huilen niet (regie: Irene Kriek), De wachtenden voor u (in samenwerking met Grupo revolver, regie: Corien Feikens), Partycentrum Walhalla (regie: Esther van Til & Peter van Til) en Hold Me (regie: Jeroen Kriek & Peer van den Berg). Kijk voor het volledige programma en de speeltijden op www.theateryoungones.nl.

Het festival is een platform voor jong creatief talent en biedt jongeren een podium om zichzelf aan de wereld te laten zien in een professionele theater- of filmproductie. The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 26 jaar vanuit grote verhalen met thema's die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Kaarten kosten 9,50 euro per persoon, inclusief service- & transactiekosten per dag. Een weekendkaartje kost 14,50 euro en is op alle dagen geldig. Kaartverkoop vind plaats via www.theateryoungones.nl of aan de deur bij het festival (indien beschikbaar).