Open Dag Dutch Golf Hattem en Hattemse Golf & Country Club

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dutch Golf Hattem en de Hattemse Golf & Country Club houden op zaterdag 18 april van 11.00 tot 17.00 uur een Open Dag. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de golfsport op twee prachtige accommodaties. Het afgelopen jaar en deze winter is er veel gebeurd bij Dutch Golf Hattem. De golfbaan krijgt er drie prachtige Par-4 holes bij. Deze zijn tijdens de  Open Dag te bekijken. De golfbaan had vanaf de opening alleen Par-3 holes. Vanaf afgelopen zomer is er heel hard gewerkt om daar twee Par-4 holes bij te maken. Eveneens wordt er van twee bestaande holes nog een leuke Par-4 hole gemaakt. Zo is de golfbaan, met in totaal drie Par-4 holes een stuk interessanter. Ook is het terras bij de Brasserie van nieuw meubilair voorzien.

Tijdens de Open Dag kan men een gratis rondje golfen samen met de leden van Dutch Golf, door mee te doen aan de wedstrijd die om 14.30 uur begint. Fietsspeciaalzaak Gaperslanden heeft zelfs een fiets ter beschikking gesteld aan degene die als eerste op één van de Par-3 holes een hole-in one slaat tijdens deze wedstrijd. Alléén tijdens de Open dag geeft Dutch Golf op alle golfschoenen - óók uit de nieuwe collectie ? 10 procent korting. Voor 2015 is het lidmaatschap van Dutch Golf 399 euro en is het eenmalig entreegeld 100 euro. Wie in de maand april lid wordt bij Dutch Golf ontvangt 50 procent korting op het eenmalige entreegeld.

De Hattemse Golf & Countryclub neemt zaterdag 18 april samen met Dutch Golf voor de vierde keer deel aan de NGF Open Golfdagen. Op die dag wil de Hattemse Golf mensen laten kennismaken met de mooie baan, de gezellige en actieve vereniging, en met de golfsport. Belangstellenden zijn vanaf 11.00 uur welkom op de Open Golfdag, waarbij de koffie klaar staat. Gedurende de dag worden er op de Hattemse Golf golfclinics gehouden, waarbij de eerste beginselen van het golfen worden bijgebracht, er is een longest drive wedstrijd, shows met golf trick-shots en men kan de baan in om te spelen. Vanaf 15.00 uur wordt er een 9-holes golfwedstrijd gespeeld, waaraan iedereen met een NGF (club)handicap kan meedoen. Uniek dit jaar is dat de deelnemers aan de wedstrijd een door Renault dealer Oving ter beschikking gestelde Renault Twingo kunnen winnen door tijdens de wedstrijd op hole 3 een hole-in-one te slaan. Inschrijven voor de wedstrijd dient per e-mail te geschieden bij het secretariaat, secretariaat@golfclub-hattem.nl, met vermelding van naam en handicap. De volgorde van aanmelding is bepalend voor deelname: vol is vol. Kijk voor de voorwaarden op de website.

Dutch Golf Hattem                                          Hattemse Golf & Country Club
Konijnenbergerweg 3                                      Veenwal 11
8051 CC  HATTEM                                      8051 AS  Hattem
(038) 444 06 20                                             (038) 444 19 09
hattem@dutchgolf.nl                                        info@golfclub-hattem.nl
www.dutchgolf.nl                                            www.golfclub-hattem.nl

Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen gisteren