Klaske Bos en Marieke Briek op Cultuurschip Thor
Klaske Bos en Marieke Briek op Cultuurschip Thor brugmedia.nl

Klaske Bos en Marieke Briek op Cultuurschip Thor

Cultuur

BINNENSTAD - De zangeressen Klaske Bos en Marieke Briek brengen op zondag 12 april tijdens het Uurtje Cultuurtje op Cultuurschip Thor samen en afzonderlijk een gevarieerd concert met repertoire van Nederlandstalige Kleinkunst tot Engelstalige Pop en Blues. Ze worden daarbij begeleid door Rik Elings aan de vleugel.

De Zwolse zangeres en zangdocente Klaske Bos is op veel muzikale fronten actief, het meest actueel is haar deelname aan de bluesband Zippy Leaps waar ze momenteel het land mee rondtrekt.  Zangeres Marieke Briek heeft Zwolle ingeruild voor het eveneens boeiende België waarbij ze ook muzikaal wordt uitgedaagd en nieuwe wegen verkent.

Wat Klaske en Marieke bindt is niet alleen een verleden bij Waanders In de Broeren, maar ook een bijzonder brede en veelzijdige muzikale smaak en klasse. Er komt in dit Uurtje Cultuurtje dus ook uiterst uiteenlopende repertoire voorbij van Bonnie Rait, Randy Newman, Nina Simone, Sting, Steven Sondheim tot Jenny Arean, Maarten van Roozendaal, Liesbeth List en  Boudewijn de Groot.

Het Concert van Klaske Bos, Marieke Briek en Rik Elings vindt plaats op zondag 12 april om 15.00 uur (wegens logistieke omstandigheden deze keer niet om 12.00 uur). Inloop, met inbegrepen kopje koffie of thee, een half uur voor aanvang. De entree bedraagt 12 euro. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurschipthor.nl.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht, Pletterstraat 24.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43